Voeding, supplementen, verzorging en non-food

Prijs: € 679,00

Vitamix 5200 Power Blender Rood

Vitamix 5200 Power Blender Rood

Vitamix 5200 Power Blender Rood

Ook bij dit product ontvangt u waardepunten, zoals bij elk product. Het is wel noodzakelijk om te bestellen via een aangemaakte account.
Punten bij dit product: 645 punten. Dit geeft een waarde van ?25,80!

Maak elk gerecht uit uw zelfbereide maaltijd?van bevroren dranken tot romige toetjes?in minuten. De Vitamix 5200 is de universele tool voor familie maaltijden en entertainment.

De Vitamix 5200 Super Power Blender wordt standaard geleverd met de klassieke 1,9 liter container, extra containers zoals de Dry Grains container zijn optioneel en zijn ook beschikbaar in onze webshop.

Deze blender is rood van kleur.

Over deze blender

Om lekkere drankjes, zoals smoothies, koffie ijs, shakes, gezondheidsdranken en cocktails†op een eenvoudige en hoogwaardige manier te kunnen maken, is het belangrijk om gebruik te maken van uitstekende en betrouwbare blenders. Vitamix blenders zijn hier ideaal voor, omdat ze door design, kwaliteit en snelheid perfect in staat zijn om consequent frisdranken uit harde ijsblokjes en ijs te maken†en ze kunnen het moeilijkste en zwaarste fruit tot een soepele fruit mix verwerken.

Een drankje of ander eindproduct van de Vitamix 5200 Power Blender zal geen bellen of grote stukken bevatten, maar heeft een zeer fijne structuur, zodat de smaak gelijkmatig verdeeld wordt†en de drank voor een langere periode†stabiel blijft en niet inzakt.

Grote batches: De grootte en vorm van de 1,9 liter container is ideaal voor het mengen van middelgrote tot grote volumes.
Variabele snelheidsregeling: Gemakkelijk aan te passen snelheid om een verscheidenheid van texturen te bereiken. De wijzerplaat kan elk moment worden gedraaid tijdens de mix, dus u heeft de volledige controle.
Verpulveren van zaden: De kracht en precisie van onze gepatenteerde ontwerpen zorgt ervoor dat de machine in staat is om elk ingrediŽnt, met inbegrip van de kleinste zaadjes, te verpulveren.
Hete soep: De messen in de Vitamix container bereik snelheden hoog genoeg om door wrijving warmte te creŽren, waardoor koude ingrediŽnten veranderen in dampend heet in ongeveer zes minuten.

Garantie en inhoud

Alle Vitamix motoren worden geleverd met 12 jaar garantie. De rest van uw Vitamix machine heeft een garantie van 2 jaar.†Ook zit er in de doos een receptenboek met 200+ recepten, een Starters-CD en een stampertje voor de dikkere ingrediŽnten.†

Product specificaties

Platform: C-Series
Dimensies: 20.5 x 8.75 x 7.25 inch
Messen: Laser-cut, roestvrijstalen hamermolen en snijbladen meten 3-inch in diameter en zorgen elke keer voor een consistente mix
PK: 2 piekak
Voltage: 220 (EU)
Gewicht: 10 lb 9-ounce
Ontwerp eigenschap: Radiaal ventilator en thermische beveiliging
Koord: 1,82 meter (6 feet)
Gebruik: Huishouden
Fabrikant: Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Product informatie en gebruik

Voordelen
MerkVitamix

Volg en 'Like' #FFY

...Dank jullie wel!